Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-07-21

5 märken som vi älskar som inte alla andra har

 

 

Är du trött på att cirkulera i samma gamla varuhus och tappat inspirationen till att springa in på samma trista kedjor under lunchrasten? Då är dessa fem nätbutiker perfekta för att hitta nya plagg och accessoarer du aldrig sett förut!

bästibutik

SIMONETT

Simonett är platsen för dig som är ute efter välarbetade och trendiga plagg som ser mycket exklusivare ut än sin prislapp. Frossa bland puffärmar, smockdetaljer och transparenta pastelltyger!

bästibutik

BASIQUE EYEWEAR

Hos Basique Eyewear föll jag framför allt för kulören på de olika brillorna som är en blandning av pasteller och mustiga naturtoner. Om du inte har hunnit haffa sommarens solglasögon än skulle jag gå loss hos detta märke som har ett par bågar för alla smaker.

bästibutik HEREU

Detta märke är den perfekta sommardestinationen för väskor i festlig strå, färgglad plast och tunt läder i bruna toner. Alla väskmodeller kommer i tre olika färger som alla passar perfekt ihop med sommarmodet.

bästibutikOHHEYGIRL.

Ohheygirl är ett edgy märke med fokus på volym, textur och form. Detta märke är inte för den blyga då de främst fokuserar på bastanta statement pieces. Men det bästa med ett plagg som tar plats är att man endast behöver addera ett par sandaler och så är man redo att göra stan på bara några sekunder.

bästibutik

SÉZANE

Är du ute efter romantiska och jordnära plagg är Sézane go-to stället för dig. Mönstren går i prickigt, blommigt och randigt och är som tagna ur den franska landsbygden. Dessa plagg passar perfekt till kvällsdoppet på stranden och är lika snygga att ha på sig in på middagrestaurangen.

 

 

RELATED
Reactions