Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-07-23

6 coola modetjejer att följa på Instagram

 

 

Det är lätt att hamna i samma gamla mönster i ens val av kläder och styling -därför är det skönt att hitta nya inspirationskällor för att blåsa nytt liv i sin befintliga garderob. Här finner ni våra favoritinspiratörer just nu!

annasarlvit

 

Anna Sarlvit 

 

Anna Sarlvit är den färgsprakande dansken som alltid syns med ett leende på läpparna och en välkordinerad look i minst tre färger. Denna donna är expert på att sporta färg med färg och under sommarhalvåret ser man henne strutta igenom Köpenhamn iförd Havaianas i regnbågens alla kulörer.

 

chrystelleeriksberger

 

Chrystelle Eriksberger

 

Chrystelle Eriksberger är en svensk modeprofil som bemästrar den minimalistiska stilen med bravur. Hon är en mästare på att göra svartvita looks intressanta och levande, och har ett bildspråk som fångar ens uppmärksamhet så fort man klickar in sig på hennes sociala medier och får dyka in i hennes värld.

 

handinfire

 

Tiffany Hsu

 

Tiffany Hsu, även kallad Handinfire, är en stilsäker donna som fullkomligt exploderat internationellt under de senaste månaderna. Under modeveckorna ser man henne i alla relevanta städer i sina välarbetade designerplagg och sina noga uttänkta outfits som får resten av besökarna gröna av avund.

 

juliepelipas

 

Julie Pelipas

 

Julie Pelipas är modechef på Vogue Ukraine och är framför allt drottningen av semester -och sommarmode. I extra, extra stora set och klaustrofobitighta fodral ser hon oansträngt cool ut när hon svassar igenom södra Europa.

 

lottaliinalove

 

Lotta Lavanti

 

Lotta Lavanti är en ny stjärna på modehimlen och har redan blivit hyllad för sitt unika uttryckssätt. Denna pangsnygga tjej har en helt egen stil som lekfullt utmanar gränsen mellan mode och konst, vilket tydligt syns på Lottas Instagram som är fylld till bredden av konstnärliga fotografier.

 

tamumchperson

 

Tamu McPherson

 

Tamu McPherson är en stor inspiration när det kommer till att klä sig snyggt och edgy till vardags -nästan alla hennes looks går att kopiera rakt av och funkar till de flesta tillfällen. Hennes looks syns flitigt på street style bilder och hennes lekfullhet hyllas konstant av den övriga modebranschen.

 

 

RELATED
Reactions