Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-07-24

Jag åker till Medelhavet i morgon och de här 7 produkterna packar jag ner i necessären

 

ESTÉE LAUDER DAY WEAR

 

Den här dagkrämen är fantastisk och är nog den produkt jag rekommenderat flest gånger till mina vänner. Det är en dagkräm med färg i så till en början känns det som att man lägger på en foundation men den sjunker snabbt in i huden och känns mer som en återfuktande kräm, förutom att man blir jäkligt slät och får förbannat mycket glow. Jag blir sällan imponerad av krämer men den här har varit en favorit sedan jag testade den för första gången. Använder den mest på sommaren när man inte orkar sminka sig men ändå vill få lite glow innan man går ut för middag – då är det här en säker go to i skönhetsskåpet!

 

 

MON SUN TIME OUT SCRUB

 

Jag brukar vara ganska dålig på att använda body lotion, men har ganska nyligen hittat en skrubb från hemmaspa-märket Mon Sun, den mjukar verkligen upp min torra hud. Jag är inte bra på hudvård och jag är definitivt inte bra på att smörja in kroppen men sedan jag testat Mon Suns produkter så har jag helt brutit mitt dåliga vanemönster. Det här är en skrubb som jag numera alltid packar med mig när jag reser, den är så bra att jag anser att jag redan är insmord efter duschen. Den både mjukar upp, återfuktar och doftar fantastiskt!

 

 

GLOSSIER SOLSKYDD

 

Okej, låt oss gå vidare med det absolut viktigaste – SPF! Jag har två favoritmärken jag använder när det kommer till solskydd. Clarins produkter som jag använt i flera år, både till ansikte och kropp, och för ansiktet använder jag sedan ett par veckor tillbaka Glossier Sun Screen som är otroligt len och absorberas lätt in i huden. Jag använder sällan smink under sommaren och den är perfekt att smeta på regelbundet, känns som en tunnare dagkräm i konsistensen, och det gillar jag!

 

 

BEACH WAVE BUDGIE

Under sommaren gör jag egentligen inte så mycket med håret, oftast går jag flera dagar med intorkat saltvatten i håret innan jag ens funderar på att tvätta det. Jag låter det dessutom lufttorka, något jag sällan gör hemma under vintern. Men ett bra saltvattensspray har jag alltid i strandväskan och den här säsongen provar jag nya hårvårdsmärket Budgies produkter. Jag uppfattar att mitt lockliga hår får lite mer kontroll om jag har i ett bra spray efter att ha badat i saltvatten.

 

 

ULTRA CLEANING MUD MASK

Något jag alltid har med mig på semestern? En bra mask så klart! Kanske inte för att huden egentligen behöver en djuprengöring, men för att jag gillar att skämma bort min hy på semestern (kanske mest för att man har så mycket tid över). Den här lermasken har varit min favorit i flera år, jag lägger den regelbundet och känner mig aldrig så ren som när jag tvättar bort den. Huden skiner!

 

 

EYE PADS SENSAI

Återfuktande eye pads för eventuella puffy eyes. Jag brukar vara väldigt utvilad på semestern och inte lida av mörka ringar eller påsar under ögonen men om jag får för mig att festa till det lite så tycker jag en ögonmask dagen efter gör underverk. Jag blir alltid mer svullen under sommaren, och ögonen är inget undantag så har jag slarvat med sömn eller druckit en drink för mycket behöver jag faktiskt dessa. Kan även rekommendera dessa, för en betydligt bättre prislapp!

 

 

EXUVIANCE NATTMASK

Bästa nattmasken jag testat! Jag provade den först av en kompis under en helg i Paris och sedan dess har jag varit helt fast! Jag använder den ungefär varannan dag och märker stor skillnad på min hy när jag vaknar på morgonen. Det är rena fuktbomben! Ett måste i min necessär oavsett vart jag reser!

 

 

RELATED
Reactions