Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Accessories

2019-07-25

Pärlor är min senaste besatthet – så här bär jag dem

 

Låt mig presentera en av höstens stora accessoartrender, nämligen pärlorna! Ni kanske, precis som jag, direkt associerar detta till Charlotte York i i Sex and the City, och det är helt okej. Jag har inte varit helt övertygad heller, inte förrän jag såg vad Pheobe Philo visade för (old) Celiné på catwalken hösten 2017. Då förstod jag att det faktiskt finns coola sätt att bära pärlor på. Det handlar om vad du bär till pärlorna.

 

Just nu är jag all in för alla örhängen med pärlor. Jag tycker trender kan vara kul, men jag måste börja med baby steps. Och det är örhängen för mig. Under min semester planerar jag faktiskt att byta ut mina eviga guldhoops mot ett par sötvattenspärlor.

Vill du istället gå direkt på mormors gamla smyckeskrin och gräva fram det tunga artilleriet (pärlhalsbanden)? Här föreslår jag att matcha pärlorna med en tuff t-shirt, gärna med tryck, och kanske andra kul smycken. Just nu finns det mänger av halsband med pärlor av alla tänkbara former och färger. Kombinera med något mer lekfullt för att skapa en kontrast mot de klassiska pärlorna.

 

RELATED
Reactions