Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-07-30

Färgstarka ögonlock är tillbaka!

 

 

Färgstarka ögonlock är tillbaka! Och faktiskt coolare än någonsin. Jag har inte varit helt övertyg, men å andra sidan så består inte min garderob av regnbågens färger heller. Jag har stött på trenden regelbundet sedan i vintras och oftast varit snabb på att scrolla förbi bilderna helt men trenden med färg håller i sig och jag blir mer och mer sugen på att hoppa på den själv.

Det närmsta jag kommit smink och färg är ett par röda läppar eller en touch av Glossiers Cloud Paint i färgen “storm” på kindben och ögonlock. Men jag har kommit på att färgstarka ögonlock inte behöver betyda de starkaste nyanserna, det finns flera exempel på perfekta pastellfärgade ögonlock som lockar även mig att prova på trenden!

 

Grönt, blått, orange, rött, rosa, gult. Det går att experimentera med hela regnbågens färgskala faktiskt.

 

RELATED
Reactions