Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Travel

2019-08-06

Följ med Her Hours Uchenna Okolo på semester

Baddräkt, Weekday. Solglasögon, Acne Studios.

 

 

 

Teamet är på semester! Vi kommer göra en kort visit hos alla i teamet och låta er följa med under vår semester för att se vart vi håller hus, vad vi packat i resväskan och vilka skönhetsrutiner vi har under semestern. Denna gång får ni hänga med Her Hours redaktör Uchenna som har spenderat semestern på landet och på franska rivieran.

 

RESER “De senaste åren har mitt hjärta slagit starkt för Italien. De senaste somrarna har spenderats bilandes från vackra sjöar och pampiga hus i norr till spektakulära vyer och paradisstränder i söder -jag älskar precis allt med Italien. Men på senare tid har jag även blivit förtjust i Frankrike och rivieran, som enligt mig har lite mer puls och festliga tillställningar. Och eftersom min kille har lägenhet där så känns det som att det är där kommande somrar kommer spenderas till större delen.”

SEMESTERSTIL “Min sommarstil skiljer sig inte mycket från min övriga garderob -jag bär kanske aningen mer spexiga plagg när det kommer till både färg och form eller så bär jag helsvart från topp till tå. Det är något så elegant med brunbränd hy mot svarta, lyxiga plagg.”

DITT BÄSTA SEMESTERKÖP? 

– Det måste vara min samling av bikinis och badkläder jag plockat på mig under åren. De är härligt att kunna ha på sig en ny badutstyrsel för varje ny dag på semestern -även om jag denna säsong har bott i min svarta baddräkt. Fast med närmare eftertanke är mitt allra dyrbaraste semesterköp helt klart min solfjäder. Under sommarens varmaste dagar ser man inte mig utan den.

Klänning, Asos. Väska, Nelly.

BEAUTY  Under sommarhalvåret förlitar jag mig till hundra procent på min solbränna som får agera grund i min sminkning -toppat med SPF såklart. Sedan adderar jag ett tunt lager mascara, highlighter på kindbenen och något skimrande på ögonlocken. Det är så skönt att slippa piffa sig lika mycket  i värmen.”

Kjol, Vintage. Skjorta, Vintage.

Klänning, & Other Stories. Flipflop, Havaianas.

DRÖMRESMÅL FÖR NÄSTA SOMMAR? 

–Drömresemålet för nästa sommar är en favorit i repris i form av en bilresa längs italienska och franska rivieran som avslutas med en långhelg på St Tropez med ett stort gäng vänner. Den perfekta semestern innehåller mestadels chill, lek och god mat -med små inslag av dans på borden och drinkar som lyfts mot munnen. Jag har även hört att Albanien ska vara magiskt vackert och framförallt tomt på turister, så det hade inte varit fel heller!

Klänning, Ganni. Väska, ATP Atelier. Sandaler, Topshop.

I STRANDVÄSKAN “Jag laddar alltid upp med en rad podcasts, min favoritbok för stunden och tre flaskor vatten. Jag blir lätt uttråkad så något att roa mig med är ett måste, och jag får alltid solsting så vätskepåfyllning är grundläggande för att jag ska överleva en heldag på stranden.”

RELATED
Reactions