Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-09-02

Skönhetsnyheterna du måste veta mer om den här veckan

Varje vecka uppdaterar vi er med mode- och skönhetsköp vi inte tycker ni ska missa! Den här veckan frossar vi i skönhetsnyheter och ger er de senaste favoriterna som vi har provat och förälskat oss i!

 

Maria Nila Cleansing Powder är kombinerat torrschmpoo och volympuder som vi bär med oss i väskan varje dag. Perfekt att använda när man både vill fräscha upp hårbotten men också få till extra volym. Det koreanska hudvårdsmärket Dr. Ceuracle (fd Leegeehaam) har lanserat en enzympulverbaserad rengöring som tar bort döda hudceller och orenheter på djupet. Vi har provat den och kan intyga att huden aldrig känts så ren som efter den är tvätten. Skin Treats nykomling Hydra-Infused Face Elixir är ett ansiktsserum som innehåller hyaluronsyra som ger en uppstramande effekt.

 

Populära märket Glossier har släppt nya färger till sin läppglansfamilj och vår favorit på redaktionen är färgen “Red” som ger en snygg röd färg och håller läpparna mjuka och återfuktade tack vare vitamin E. Kicks har lanserat ett eget transparent puder som ger en mattande effekt, perfekt om du har tendens att bli lite glansig under eftermiddagarna.

 

Hårvårdsmärket Oribe är en stor favorit hos mig när det kommer till håret. De har nyligen släppt en gelé som ger form och lyster för lockarna, oavsett om de är stora eller små lockar så återfuktar gelén, minskar friss och ger stadga till lockarna. Sist men inte minst, det veganska sminkmärket Milk Makeup har äntligen lanserats i Sverige och går från och med nu att beställa online och hos Sephora (ps, missa inte deras ögonbrynsgelé som är fantastisk!).

 

Foto: Pinterest 

RELATED
Reactions