Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-09-12

Street Style direkt från modeveckan i New York

 

All inspiration du behöver för hösten!

Modeveckan i New York är i igång och för att få er att längta lika mycket till höstgarderoben som jag gör så tänkte jag dela med mig av mina favoritlooks från gatan + ett par trender som jag vet att vi kommer se mer av kommande månader. Visst kan vi vara överens om att street style-scenen är minst lika intressant att följa som vad vi ser på catwalken? Det är oftast på gatan som trenderna får mer liv och vi får se trenderna i outfits som är mer anpassade för vardagen.

 

Trender att hålla koll på

 

 1. Snake print

Om leopardprintet var sommars hetaste mönster så är det snake printet vi ska hålla koll på framöver. Populära modehus som Michael Kors och Bottega Veneta visade trenden redan förra säsongen och street style-scenen var inte sena med att haka på.

 

2. Miniväskan

Yes, fortfarande omåttligt populär trots att den inte rymmer mer än dina nödvändigaste kort och nycklar. Själv har jag ögonen på en liten blå sak från märket BOYY.

 

3. Knähöga stövlar och stora byxor 

Den här har varit på min radar sedan ett par säsonger men från vad vi sett från modeveckan i New York så är trenden nu här för att stanna. Nyckeln för att lyckas med trenden är att balansera byxans passform med stövlarna – här vill vi ha lösa och vida byxor!

 

4. Bottega! 

Det gamla märket Bottega Veneta har fått sig ett ordentligt lyft! Ingen har velat ha det på flera år och nu är det så populärt att det knappt går att få tag i – vad hände? Med säkerhet så är det Bottegas relativt nya creative director, Daniel Lee som ligger bakom framgången, och ska vi tro hypen kommer märket fortsätta regera kommande säsonger!

 

5. Kedjor

Hetaste trenden när det kommer till smycken är fortfarande alla stora kedjor! Bär dem runt halsen, runt handleden eller i öronen – eller allt samtidigt! Just nu hittar ni bäst, och de mest prisvärda hos Edblad och Sophie by Sophie.

 

Foton: Jonathan Daniel Pryce via Vogue UK

RELATED
Reactions