Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Beauty

2019-09-30

Skönhetsnyheterna som faktiskt är värda hypen

Det poppar konstant upp nya skönhetsprodukter att sätta tänderna i  -och jag har hittat produkterna som faktiskt är värda hypen!

 

 

CLINIQUE ID, ANSIKTSKRÄM.

Clinique ID är en ny innovation som på ett revolutionerande sätt skräddarsyr ansiktskrämen. Du väljer först en fuktbas som passar din hudtyp och sedan väljer du ett koncentrat som arbetar mot ditt problemområde i ansiktet. Därefter är det bara att skruva ihop produkterna och vips har du en specialanpassad hudvårdsprodukt till en rimlig peng! Personligen har jag ganska problemfri hy och använder därför den gelbaserade krämen (“hydrating Jelly”) och kombinerar med det glowbaserade koncentratet (“fatigue”) på morgonen och med det syrebaserade koncentratet (“Active Cartridge”) på kvällen.

 

 

ORIBE, HÅRINPACKNING.

Oribes hårinpackning för torrt och skadat hår var en riktig game changer för mitt stackars hår som bokstavligt talat dör under sommaren. Det är torrt som hö, känns stripigt i topparna och blir tovigt på minuter -tills jag fann denna hårinpackning som lämnar håret silkeslent. Denna produkt gör verkligen under med håret och kostar därmed därefter. Men om du som jag totalt har gett upp på ditt hår är detta en väl värd investering för att blåsa nytt liv i barret.

 

 

CAIA COSMETICS, LÄPPENNA.

Jag har precis fått en grundlig kurs i hur man snyggast målar läpparna av min yngre syster som vid det här laget måste ha betat av varenda sminkvideo på Youtube. Med mitt nyfunna intresse har jag hunnit prova mig igenom en del läppennor som funkat fint -tills jag snubblade över Caia Cosmetics som utklassar alla andra läpprodukter i min sminkväska. Färgen Bryce passade mig som handen i handsken och produkten är följsam, återfuktande och otroligt pigmenterad.

 

 

ELEMIS, ANSIKTSRENGÖRING.

Elemis ansiktsrengöring är den mest effektiva på marknaden då den ger resultat redan efter en tvätt. Det är nästan så att man glömmer bort att dra på ansiktskrämen eftersom att produkten lämnar hyn så len och återfuktad.

 

 

FOREO, ANSIKTSBORSTE.

Foreo är den perfekta parhästen till ansiktsrengöringen där silikonknopparna tar bort upp till 99,5% av olja, smuts och orenheter från ansiktet vilket även gör det lättare för hyn att absorbera upp efterföljande hudvårdsprodukter. En produkt som går att kombinera med din befintliga hudvård och som garanterar tar den till nya nivåer.

 

 

ESTELLE & THILD, HUDLOTION.

Det bästa med denna hudlotion är tveklöst att den luktar ljuvlig apelsinkrokant -hur trevligt är det inte att smörja in sig i doften av choklad? Det är  inte heller trist att min torra vinterhy håller sig återfuktad hela dagen med hjälp av produkten. Ett test som allt för få hudlotions lyckas med!

 

 

RELATED
Reactions