Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-11-27

10 skönhetsprodukter jag provat senaste månaden och verkligen tyckt om

Jag provar en hel del hudvårdsprodukter och tycker det är roligt att se vilka märken och produkter som gör skillnad för min hy. Det här är 10 produkter jag testat senaste månaden och verkligen tyckt om!

Foto: Pinterest 

 

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream

Senast in i badrumsskåpet är den här ögonkrämen från Ole Henriksen. I majoriteten av skönhetsintervjuer jag gjort så har den ögonkrämen nämnts och hyllats så jag blev ju tvungen att prova den – och resultatet var överraskande bra! Den ger lyster, slätar ut och ger jämnare hudton under ögonen, och formulan är lätt så den passar perfekt att lägga under sminket!

 

Origins Scrub Cleanser

Det här är en 2-i-1 rengöring och peeling, perfekt om du inte orkar eller hinner smörja in dig med flera olika produkter. Lätt löddrande, oljefri rengöring som också exfolierar milt och lämnar huden mjuk och fräsch.

 

Kicks nattmask 

En nattmask i gelform som återställer hudens fuktbalans och innehåller fyra olika typer av hyaluronsyra som effektivt penetrerar hudens olika nivåer. Jag har använt den här masken i några veckors tid nu och vaknar upp med betydligt mycket mer lyster och fukt än jag tidigare gjort.

 

Eleni and Chris dagkräm 

Anti-age dagkräm för normal hy som reducerar fina linjer och rynkor, ger djupverkande återfuktning av huden och skyddar mot fria radikaler. Den har en fräsch och lätt konsistens som snabbt absorberas av huden och gör den mjuk och len med förnyad lyster.

 

Oribe hårmask 

En av de bästa hårmaskerna jag provat hittills kommer från Oribe. Jag brukar lämna den i under natten för att ge ordentligt med tid att hinna återfukta och absorberas upp. Den kostar en slant men är fantastiskt bra!

 

Exuviance Supercharge Aox Serum

Exuviance är ett av mina favoritmärken när det kommer till hudvård och jag blev fast från första gången jag provade deras produkter. Nu har de släppt ett nytt serum som både har lätt formula och absorberas upp snabbt, perfekt under sminket tycker jag!

 

Olaplex Trio Treatment 

Har du slitna toppar? Prova den här behandlingen innan du går till frisören! Olaplex produkter gör underverk med håret och efter bara en behandling känns håret nyklippt och fräscht!

 

Skincity Soft Foaming Cleanser

Soft Foaming Cleanser är en mjukt löddrande rengöring som löser upp makeup, fett och daglig smuts utan att torka ut eller irritera huden. Ett måste i necessären när jag är på resande fot!

 

Maria Nila hårinpackning 

En inpackning för torrt hår som lämnar håret silkeslent och återfuktat. Någon gång i veckan skippar jag balsam och låter istället inpackningen sitta i mellan 5-7 minuter för bästa resultat.

 

RELATED
Reactions