Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-12-06

Hur du bär glittriga ögonlock i vinter

 

Framåt vintern blir jag alltid sugen på att experimentera mer med smink och använda både färg och glitter under festligheterna som avlöser varandra. Det finns mycket kul att göra när det kommer till glitter och smink, jag har samlat några av mina favoritlooks ovan som jag hoppas får er i stämning att prova mer glitter i jul. Jag har inte klurat ut ögonskugga helt än men har hunnit prova mig fram med eyeliner i färger som guld och silver. Jag tycker en glittrande eyeliner är riktigt snyggt till en i övrigt minimalistisk look, det behövs inte så mycket mer än det men förstärker ändå ens karaktär på något sätt.

 

Jag har precis förstått storheten i en primer och helt plötsligt behöver jag inte längre bättre på sminket flera gånger under kvällens gång. Jag använder den här från NYX som överträffat alla mina förväntningar på vad en primer ska göra. Glitterlim är din vän när det kommer till ett mer minimalistisk ögonlock och är perfekt att använda om du vill lyckas med raka linjer över ögonlocket eller vill få glittret att fästa bättre. För att få en glittrig ögonskugga att sitta hela dagen kommer här ett knep – fukta borsten med setting spray innan du börjar för att ge skuggan bättre effekt och ett bättre fäste.

 

RELATED
Reactions