Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2020-01-16

15 riktigt bra sheet masks för varje tillfälle

 

Om du inte redan ser sheet masks som en av de bästa sakerna i skönhetsvärlden – förbered dig på att det snabbt kommer att ändras. I Sydkorea är en mjuk, rynkfri hud den mest eftertraktade varan, och sheet masks är ganska mycket det närmaste du kommer det.

 

Varför är de så bra då? Det bästa är att ingredienserna verkligen hinner absorberas in och därmed ge din hy maximal effekt. Fördelen med dem är att de också har en speciell förmåga att leverera en mängd återfuktning som varar, och dessutom fylla på med näring till din hy för att den ska visa sig från sig bästa sida.

 

Jag har samlat ihop ett hel armé av masker jag älskar – för alla olika typer av tillstånd. Alla de som nämns nedan är mina personliga favoriter och har förvandlat mitt ansikte innan fester, events, på långflygningen osv. Kom ihåg att alltid ge din hy en djuprengöring innan du lägger på din mask, så att din hy absorberar masken bättre och kan ge det bästa resultatet!

 

Bäst för din bakfulla hy: Starskin

Bäst för trött hy: Rodial

Bäst för återfuktning: Verso

Bäst för maximalt glow: Foreo

Bäst för lugnande hy: Babor

RELATED
Reactions