Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2020-01-29

Beauty junkie? Här är några Instagramkonton du inte får missa!

 

Om du läser det här identifierar du dig förmodligen med en som älskar skönhet, hudvård och make up! Jag har själv inte alltid haft en nära relation till ämnet, men desto mer jag lär mig desto mer intresserad blir jag. Därför har jag samlat några av mina bästa Instagram-konton som håller skönhet i centrum. Många konton bland dessa är sådana jag besöker för att få inspiration inför en extra festlig kväll, eller när jag vill få tips om en ny produkt att prova. Så bläddra igenom och se om du hittar ett nytt favoritkonto att följa och få inspiration att använda det smink du redan har, eller hitta en anledning att köpa något nytt! I den här listan finns allt från fascinerande ögonsminkningar till de nyaste hudvårdskollektionerna!

 

 

 

View this post on Instagram

🚨#gelcream_travel Series. Jet lag. I have a very bad jet lag: sleepless nights, sore throat, running nose, bad mood – I just hate my life for the first 3-4 days. Here is how I fixed it. I tested it twice on a long flight LA-Paris (eastbound is always worse!) and it worked both times, I had 0 symptoms. • saline nasal drops – no dry nose during the flight, no running nose after, a must have • echinacea throat spray 2 days before and 2 days after + marine throat spray to moisturize • melatonin 2.5mg for the first 3 nights, works like magic for me • vitamin C 1000 mg, few days before and first week on the trip • oscillococcinum, I know this one is questionable; but it works for me! I take it 1 day before the flight, and 2 days after. • i buy 3 1L bottles at the airport and drink a lot during the flight, and after! When I don't have time, i just ask a flight attendant for a big bottle What's your secret? #gelcream_travel #gelcream_pharmacy

A post shared by Gelcream (@gelcream) on

 

 

 

View this post on Instagram

@mariagiannetos 🙏🏼

A post shared by TOP SHELF BEAUTÉ (@topshelfbeaute) on

 

View this post on Instagram

milan this is for you

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

View this post on Instagram

Happy #ShelfieSunday ☺️✨ Two products have been staples for my morning routine lately⬇️ – – @glossier Priming Moisturizer: This cream is lightweight and gives a healthy dewy finish. Makeup sits really nice on top and it’s just perfect! It’s great for the summer because despite being a cream formulation it feels light as air. (Link in bio for 10% off). – – @urbanjuve Daily Ritual Oil is what I’ve been applying to my body as soon as I get out of the shower each morning. It works best applied on damp skin – and it feels so nourishing and lovely. It also has a woodsy-floral scent that I am just obsessed with! The oils don’t make my skin greasy – they just melt into the skin seamlessly and keep me moisturized all day! (#ad #findyourjuve). – – I hope you all have a beautiful Sunday 😌 What are your plans? – – – – – – #urbanjuve #glossier #glossierrep #intothegloss #shelfie #skincareshelfie #topshelfie #skincare #skincareproducts #skincarereview #morningroutine #skincareroutine #skinsta #skinstagram #skinisin #dewyskin #glassskin #igskincare #instaskincare #iloveskincare #skincarediary #skincareblogger #skincareblog #skincareaddict #skincarejunkie #beautybloggers

A post shared by Dewy Maddie | Beauty Blog (@dewymaddie) on

 

 

RELATED
Reactions