Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2020-02-06

Street style från modeveckan i Köpenhamn

 

Street style är idag en stor del av modebranschen. Trender förutspås och skapas på catwalken men det är inte förrän vi ser det ute på gatorna och i våra flöden som det verkligen blir en trend? När modellerna bär de senaste kollektionerna kan det lätt känns otillgängligt, och då tycker jag att trenderna vi först sett på catwalken blir så mycket mer vardagliga när vi tittar på street style. När man får se olika typer av styling av säsongens populära plagg och accessoarer. Det måste väl vara därför vi tycker om att se hur människor klär sig på Instagram? Street style är en perfekt brygga mellan designers och konsument.

 

Som förväntat har vi sett flera framstående trender dyka upp under modeveckan i Köpenhamn. Oavsett om det är Bottega Veneta-klackar, färgglada läderrockar, miniväskan eller grova boots som lockar mest så har jag samlat ihop det bästa street style-modet att hämta inspiration från, för jag lovar att samma trender kommer dyka upp i ditt Instagramflöde under kommande veckor! Så är du sugen att se vad alla kommer ha i garderoben under 2020? Fortsätt scrolla.

 

View this post on Instagram

🐑🐑🐑🐑 #cphfw

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

View this post on Instagram

❤️ via @jason.jean

A post shared by Thérèse H. (@tesshell) on

View this post on Instagram

The other kind of commando

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

View this post on Instagram

Les beiges 🤎🤎🤎🤎 @thestyleograph 📸

A post shared by FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen) on

View this post on Instagram

When your bag is the cherry on top 🍒

A post shared by Babba C Rivera (@babba) on

View this post on Instagram

A suit 🤎

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on

View this post on Instagram

Bringing color by @caroladearmas

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro) on

View this post on Instagram

coat’en heaven

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

RELATED
Reactions