Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2018-10-30

16 stilsäkra trenchcoats

En klassisk, beige trenchcoat med bälte och markerad midja dominerade både catwalk- och streetstylescenen på modeveckorna runt om i världen. Vi har samlat våra favoriter som vi lovar kommer att fungera säsong efter säsong.

 

Den går att matcha till det mesta och är lika snygg som funktionell. Den här hösten stylar vi gärna vår trenchcoat ton i ton och ett tips är att använda jackans färg som utgångspunkt. Plagget fungerar också utmärkt när man vill styla en lager på lager-look.

Överdimensionerade siluetter, läderdetaljer och rutmönster sågs på catwalken den här hösten och blickar vi till den internationella scenen bjöd både Chloé, Loewe och Michael Kors på nya tolkningar av klassikern. De bästa trenchcoats i butik just nu kommer i stora rutiga mönster och i färger som rosa, brunt eller grönt.

RELATED
Reactions