Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Business

2019-01-29

6 podcasts som inspirerar dig till förändring


EMBRACE HER
I podcasten Embrace Her ger Sanja Tegeltija och Ellinor Löfgren handfasta tips på hur man navigerar sig genom karriären som ung kvinna. Trots sin unga ålder har tjejerna ovärderliga tips som levereras med lätthet och humor, samt bjussar på ärliga svar om både med -och motgångar i karriären. Den bästa podcasten inom business just nu!

 

 

 

 

OPRAH’S SUPER SOUL CONVERSATIONS
Oprah har under decennier mött människor som både berört och inspirerat henne och de insikter hon fått genom livet presenterar hon i Oprah’s Super Soul Conversations. Podcasten är som en förlängning på den klassiska Oprah winfrey showen, men med ett fokus på välmående och att utvecklas till sitt bästa jag. Här intervjuar hon bästsäljande författare, spirituella ledare och hälsoexperter som berättar om sina livsöden och karriärsresor.

 

FÖRHANDLINGSPODDEN
Förhandling är en konst som är svårbemästrad för den som inte är van vid den, men precis som marknadsföring är förhandling en viktigt kunskap för alla. I podcasten Förhandlingspodden levererar advokaten Carl Fhager tillsammans med gäster de bästa förhandlingstipsen och löser spännande case att inspireras av.

 

 

 

 

THE TONY ROBBINS PODCAST
Tony Robbins podcast är för dig som vill förändra ditt liv på alla plan. Podcasten innehåller tips på hur du tar ditt företag till nästa nivå, hur du knyter bättre kontakter, löser din ekonomi och förbättrar din fysiska hälsa. Tony ger dig alla svar på hur du maximerar dina möjligheter med tankens kraft.

 

NEIL PATEL’S MARKETING SCHOOL
Neil Patel’s Marketing School är podcasten för dig som verkar inom marknadsföringsbranschen, vilket vi alla på ett sätt gör vare sig du marknadsför dig själv som varumärke eller företaget du arbetar på. Neil håller dig uppdaterad på de senaste trenderna och bästa teknikerna för lyckad marknadsföring.

RELATED
Reactions