Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-04-07

10 minuters hudvårdsrutin med Sara Biderman

 

Morgon:

Jag gillar att starta dagen med att rengöra ansiktet. Då använder jag Renlives Gentel Cleanser. Därefter applicerar jag Renlives Sensitive Serum, följt utav en dagkräm i samma serie, Skin Defence. Ibland använder jag även ett ansiktsvatten från samma serie, men på morgonen är det svårt att hinna med. Det är ofta stressigt på morgonen, och min hudvårdsrutin måste därför gå snabbt.

 

Under dagen:

Använder ett fantastiskt balm till läpparna, By Terry Baume De Rose. Detta applicerar jag ungefär 10 gånger per dag, älskar det! Jag brukar även använda en facemist från Bioeffect. Den ger en fräsch lyster och återfuktar huden, det går även superfort!!

 

Kvällen:

På kvällen har jag exakt samma rutin som på morgonen. Det vill säga, tvätt, serum och kräm. På kvällen byter jag dock ut dagkrämen mot en mer återfuktande nattkräm, Derma Feed. Jag gillar att använda samma serie i ansiktet, så jag köper gärna alla produkter från samma märke. Jag tycker att det blir bäst när de olika produkterna får jobba ihop, så just nu går jag all in med Renlives produkter.

 

Övriga rutiner:

När jag känner att huden behöver bli lite extra omhändertagen lägger jag en nattmask från Filorga. Då vaknar man upp som en ny människa! Jag gillar att ta hand om mitt hår också. Då ser jag till att använda så lite värme som möjligt, låter håret självtorka och lägger sedan direkt i ett torrshampoo från Baptiste. Jag använder shampoo och balsam från Antonio Axu och ser ofta till att återfukta mitt hår med en hårolja från Lanza.

 

Sara Biderman jobbar som frilansande stylist och bor i Stockholm.
Följ med henne på Instagram här!

RELATED
Reactions