Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-09-29

10 minuters hudvårdsrutin med Gertrude Tornvall

 

Morgon: 

Jag hoppar direkt in i duschen på morgonen för att vakna till liv, enligt mig det bästa sättet att starta dagen på. Jag smörjer in benen med Sensais body milk, den är lättare i konsistensen och inte så krämig som jag upplever att andra body lotions kan vara. Ansiktet tvättar jag alltid med Cetaphils Facial Cleanser, den är både skonsam och rengör på djupet. Jag tycker för övrigt att Cetaphils produkter är både grymma och prisvärda. Därefter smörjer jag in ansiktet med Decléors ansiktskräm “Hydra Floral”. Thats it, sen är jag redo för lite make up. Jag tycker om att hålla min rutin kort men effektiv, brukar inte ha så mycket tid på morgonen heller.

 

Under dagen: 

Jag gör nästan aldrig något med min hy under dagen däremot blir mina läppar lätt torra och då är Elizbeth Ardens Eight Hour Cream fantastisk. Jag använder den alltid på läpparna, och den funkar också bra på händer och knogar när temperaturen sjunker.

 

Kvällen: 

Börjar med att tvätta ansiktet med samma tvätt som jag använder på morgonen. Jag har precis börjat använda Esteé Lauders serum Night Repair, den har fått så mycket bra recensioner och många av mina vänner har rekommenderat den så var tvungen att testa den. Efter serum applicerar jag en nattkräm från Filorga. Nu när solbrännan börjar försvinna blandar jag min nattkräm med några droppar av Löwengrip tan drops för en jämn och naturlig färg i ansiktet av dem. Man känner ju sig alltid lite fräschare när man är solbränd.

 

Om jag har en plåtning eller ett viktigt samarbete som ska fotas dagen därpå använder jag alltid Vichys Eye Patches som är bäst för att undvika mörka ringar under ögonen. Kan varmt rekommendera dem!

 

Gertrude Tornvall jobbar som influencer och studerar marknadsföring.
Följ med henne på Instagram HÄR

RELATED
Reactions