Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-04-14

10 minuters hudvårdsrutin med Lovisa Wallin

 

Morgon:
Jag startar alltid morgonen med att smörja in läpparna med mitt favoritbalsam från By Terry. Det gör att mina läppar inte torkar ut under dagen vilket dom annars lätt gör. Innan jag sminkar mig så lägger jag på lite dagkräm. Min hy är rätt problemfri överlag, under vintern upplever jag lite torra fläckar men inget lite fukt inte kan lösa. Just nu testar jag en ny dagkräm från Filorga som jag absolut älskar. Jag tycker det är kul att prova nya produkter så byter ofta även om jag har mina favoriter

 

Under dagen:
Gör absolut ingenting. Som jag nämnde ovan är min hy rätt lätt. Dock brukar jag köra på lite mist, just nu en från Too Faced för att fixera sminket under dagen.

 

Kvällen:
Det absolut bästa jag vet är att sminka av mig. Jag gör det i duschen med min Filorga OXYGEN-GLOW Clean. Efter det lägger jag två gånger i veckan på deras ansiktsmask från serie (OXYGEN-GLOW). Sköljer av efter 10 minuter och lägger på lite ögonkräm (som jag alltid har i kylen, känslan att ta på något kallt under ögonen efter en lång dag är obetalbar). Dom dagar jag inte kör mask kör jag samma kräm som jag tagit på morgonen då det är en dag-och nattkräm.

 

Övriga rutiner: 
Jag känner mig som fräschast utan smink. Ser därför till att ha minst 3-4 sminkfria dagar/veckan, dricker mycket vatten och älskar att skämma bort min hy med fukt. Jag har alltid varit noga med att ta hand om min hy då min mamma jobbar som hudvårdsterapeut. Skulle aldrig få för mig att tvätta av mig smink med tvål, sova med smink eller inte använda återfuktning. Ett tips jag har med mig då sen jag är liten är att aldrig dra produkter under ögonen. Dvs. när du sminkar dig eller sminkar av dig. Man ska alltid dutta, huden under ögonen är så skör så den är jag extra rädd om. I övrigt tror jag att om man mår bra inifrån så spelar det ut sig på huden. Rör på dig, ät bra och må bra helt enkelt

Lovisa Wallin jobbar som influencer och bor i Stockholm.
Följ med henne på Instagram här!

RELATED
Reactions