Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-08-11

10 minuters hudvårdsrutin med Josefin Dahlberg

 

Morgon

Jag är just nu inne i en fas där jag är ganska duktig med min hud. Jag har precis umgåtts med min vän som är tokig i hudvård så hon har hjälpt mig med lite nya produkter! Så på morgonen använder jag Glossiers Milky Jelly Cleanser för att tvätta ansiktet. Sedan använder jag min toner från Klairs som jag verkligen gillar, den gör huden alldeles len! Därefter lägger jag på en återfuktande kräm från Mesoestetic och lägger även på en ögonkräm från Glossier. När jag är ambitiös så tar jag min Jade Roller och rullar över ansiktet för att få allt att sjunka in i huden.

 

Under dagen

Då gör jag inte mycket alls med min hud, jag gillar att spraya på lite facemist om min hud känns torr. Då använder jag oftast en från Grown Alchemist.

 

På kvällen

Då är min rutin ganska liknande den jag har på morgonen, jag tvättar med samma tvätt, ibland använder jag ett cleansing water från Benton när jag har sminkat mig, och efter det samma toner som på morgonen. Därefter gillar jag att använda essenser och oljor – min favorit är Holy Yoni olja. Sedan tar jag ett serum från Paulas Choice. Jag avslutar antingen med en återfuktande kräm från Sensai eller en nattmask från Beauté Pacifique.

 

Övriga rutiner

Jag gillar att exfoliera och köra peelings då och då. Mina favoriter just nu är Exuviance, Glossier och Paulas Choice. Annars ser jag till att lägga en mask när jag känner att min hud behöver det. Min favorit även på dagtid är Beauté Pacifique som återfuktar något otroligt!

 

 

Josefin Dahlberg jobbar som influencer, följ henne på Instagram här.

RELATED
Reactions