Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Accessories

2019-04-23

Thomas Sabos nya kollektion innehåller stilrena och tidlösa klassiker

 

 

Thomas Sabos nya kollektion Heritage, är inspirerad av kollektioner som lanserades av Thomas Sabo under företagets första år. Kollektionen går i klassiska former och tidlös design, helt utan att kompromissa med kvalitén. Hela kollektionen är dessutom gjord i 925 sterling silver och plätering med 18 karat guld vilket gör att du kommer kunna bära dina smycken år efter år.

 

Vi vet att smycken kan lyfta en hel outfit och bär därför flera på en och samma gång. Thomas Sabos nya kollektion ger möjligheten att bära unika smycken i spännande former, samtidigt som det finns en tydlig röd tråd. Förutom Heritage finns också Thomas Sabos “crossovers” som kompletterar Heritage-kollektionen tillsammans med bland annat hoops i olika former och storlekar. De är slående lätta att bära tack vare en speciell teknik som gör dem ihåliga, men behåller samtidigt kvalitén som alltid kännetecknar Thomas Sabo.

 

Stor silverring, tunn silverring.

 

Unika former

Kollektionen är minimalistisk och går i en enkel design vilket gör dina smycken ständigt aktuella. Matcha silversmyckena med varandra eller kombinera med guld för en mer intressant och uppdaterad look.

 

Silverring, halsband, stora örhängen, ring.

Stilrena klockor 

Thomas Sabo har flera klassiska klockor som fungerar till alla tillfällen.
Det är också enkelt att byta ut banden på varje klocka om man vill ha möjlighet att variera dem med varandra!

 

Stor silverklocka, stor guldklocka, liten guldklocka.

Silversmycken

Silversmycken ger ett elegant och subtilt intryck i sin enkelhet. Thomas Sabo har lyckats skapa unika former i sin smyckesdesign och silversmyckena i kombination med varandra ger en genomtänkt och modern känsla. Har du flera hål i öronen är det snyggt att kombinera olika storlekar av örhängen för att få till en riktig statement look.

 

Halsband, stor silverring, fyrkantiga creoler, silverörhänge.

Statement ringar 

Att kombinera ringar i olika storlekar och matcha med varandra fortsätter vara en stor trend under 2019. Vi matchar tunna, stilrena ringar med större och chunky för en modern känsla. Kom ihåg att ju fler, desto bättre gäller på händerna i vår!

 

 

Stor guldring, guldring, guldring med bricka,
tunn guldring, guldring med stenar.

RELATED
Reactions