Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-06-24

4 trender som kommer vara överallt i sommar

 

Innan semesterresor panikpackar jag ofta i sista sekund och springer gärna förbi H&M på flygplatsen i förhoppning om att hitta rätt bikini till min resa. Jag vet egentligen att en genomtänkt packning gör mig både tryggare och säkrare, ändå hamnar jag alltid i den där stressen sista dagen. Den här sommaren finns det ett gäng plagg och accessoarer som min semesterpackning kommer bestå utav – låt mig guida er genom fyra trender som kommer vara överallt i sommar! 

 

Snäckor + fotlänk = sant? Ja! Om är det en trend som vi bara fick försmak på förra sommaren så är det snäckorna. Den här säsongen hittar vi snäckor i alla tänkbara smyckesformer och jag är inte sen med att haka på trenden! Oftast går det att göra bra fynd utomlands, på marknader, små stånd längst strandkanten etc, så glöm inte att hålla utkik under semestern! En annan trend som ständigt håller sig kvar är leopardprintet och den här sommaren matchar jag gärna brännan med printet på en baddräkt eller bikini.

Högmidjade bikinis fortsätter dominera badmodet och det trillar bara in fler och fler fina alternativ i butikerna. Själv sneglar jag på en orange med knappdetaljer från Lisa Marie Fernandez men jag har också plockat ihop flera fina alternativ som finns i butik nu!

 

Stora, klumpiga sandaler är en hit på stranden i sommar. Prova matcha med bara bikini, strandklänningen eller en sidenkjol och du kommer se att de faktiskt funkar till allt. Dessutom är de snälla för foten och funkar till alla tillfällen!

RELATED
Reactions