Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Accessories

2019-07-28

Mina favoritsmycken ur Thomas Sabos senaste kollektion – och hur jag stylar dem

 

 

 

Vi har teamat ihop oss med Thomas Sabo för att visa upp smycken ur deras kollektion “Heritage” – smycken jag bär dagligen och gjort under lång tid nu. Thomas Sabo har länge varit min “go to” när det kommer till att hitta smycken som håller både kvalité och design. Jag tänkte visa upp mina favoriter ur kollektionen och hur jag bär dem till vardags och fest.

Thomas Sabo har flera klassiska klockor som fungerar till alla tillfällen. Min senaste favorit heter “Mini Vintage” och jag bär den dagligen. För mig är den lika mycket ett smycke som en klocka.

Jag har alltid älskat att kombinera ringar och bär alltid minst två stycken på varje hand. Just nu mixar jag olika storlekar och former då jag tycker det skapar en fin kontrast. Tunna guldringar med större och chunky ringar är den bästa kombinationen enligt mig, och när det vankas fest är jag inte sen med att slänga på en ring för mycket!

Minimalistiska smycken och enkel design gör att jag kan bära mina smycken till både vardags och fest utan att behöva fundera på om de matchar eller ej. Mina nya favoriter som jag gärna bär till festliga tillställningar är dessa som heter “Heritage“, de lyfter mina enkla looks direkt.

 

RELATED
Reactions