Search among our articles

Words by Petra Tungården

Fashion

2019-08-19

Nästa säsongs hetaste färgtoner

Regnbågens alla färger är nästa säsongs hetaste färgtrend och redan nu kan vi se att starka färger tar för sig mer och mer på både catwalk och street style. Det kan vara svårt att veta var man ska börja när man vill bära starka färger, och att gå från en garderob i en färgskala av svart och navy till regnbågens färgpalett kan kännas omvälvande. Prova dig fram och byt ut i taget, kanske vill du bara addera en färgklick? Då skulle jag börja med accessoarerna och välja en väska eller ett par skor i en stark färg. Eller välj basplagget i blått eller grönt nästa gång du shoppar!

 

Det här är listan på färgerna som vi snart kommer se överallt och jag har plockat ihop några plagg för er som är sugna på att hoppa på färgtrenderna redan idag. Från mintgrönt och ljusblått till och brända toner av gult och lila.

 

 

Neo mint är nog min favorit i denna palett – mintgrönt med en krämigare, skimrande touch. Den här pastellfärgen går att blanda med ljusa toner och gifter sig extra bra ihop med en stark lila eller rosa kulör. Den ljusblåa färgen är en klassiker som äntligen är tillbaka och bärs framför allt i silkesmaterial. Cassis är en gothig blandning av vinrött och lila, vilket resulterar i ett mjukare intryck. Färgen som drar åt det orangea hållet kallas Cantaloupe och är en ljus korallfärg som är en ungdomligare version av den redan populära kulören. Gult har överlägset varit årets populära färg – men i nästa säsong bär vi färgen i djupare, rostiga toner.

RELATED
Reactions