Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-09-03

5 saker alla modeintresserade borde ha i garderoben i höst (och för alltid)

 

Den här tiden på året gör vi gärna en granskning av vår garderob och ser över vilka plagg som ska rensas bort och vilka klassiker som är värda att investera i. För en del kan det vara svårt att veta hur man ska förhålla sig till trender och lyckas stå emot att köpa nya plagg varje säsong. För mig handlar det om att köpa rätt saker, att påminna mig om vad som faktiskt matchar min stil och inte falla för tillfälliga trender som försvinner lika fort som de uppstod. Jag försöker därför alltid tänka ett extra varv på något innan jag handlar nytt!

 

Jag har samlat ihop fem nyckelplagg att satsa på till hösten – som går att plocka fram säsong efter säsong och som alltid kommer vara aktuella. En ribbad tanktopp, plisserade kjolen, boots med snörning, lädershorts/byxa och en stor blazer. Varje plagg går att använda lika mycket var för sig som i en hel look. Att de dessutom går att matcha med resten av garderoben betyder att de är väl värda att investera i.

 

1. Tanktoppen

 

Foto: Sophia Roe

Tanktop, H&M

 

2. Plisserade kjolen

 

Foto: Hannah Crosskey

Plisserad kjol, Arket

 

3. Lädershortsen

 

Foto: Alexis Foreman

Shorts, Arket

 

4. Boots med snörning

 

Foto: Ellen Claesson

Boots, Arket

 

5. Stor blazer

 

Foto: Pernille Teisbaek 

Kavaj, & Other Stories

 

 

RELATED
Reactions