Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Trend

2019-10-23

5 nyheter från Asos du inte vill gå miste om den här veckan

 

 

För att ni ska slippa gå igenom alla 4 047 nya produkter som finns hos ASOS just nu så tänkte jag guida er genom vad jag har hittat, sparat och till och med shoppat senaste veckan. Precis när sommaren slog över till höst trillade jag över dessa sandalerna, men tog beslutet att säsongen är över och det är onödigt att shoppa sandaler nu. Ångrade mig ganska snabbt och surfade in igen för att klicka hem dem, så klart slutsålda. Nu är vi snart inne i november och de är fortfarande på näthinnan (och re-stocked) så frågan är om de kommer vara lika kul nästa säsong och när jag kommer få användning för dem?

 

FLIP FLOP-SANDALETTER

 

Den här chokladbruna rocken har jag hängandes hemma och det var kärlek vid första ögonkastet. Den är precis vad jag varit på jakt efter. Jag tycker dessutom att brunt är snäppet vassare än svart för tillfället och mönstret får den att se mycket dyrare ut än vad prislappen visar. Den går att styla lika bra med stickade tröjor som en en kavaj under, dessutom är den lite oversize i passformen så den funkar perfekt att använda för lager-på-lager.

 

KROKODILMÖNSTRAD TRENCHCOAT

 

 

Vad man inte ska missa att spana in hos Asos? Herravdelningen! Vill man bära sina kavajer i en större, mer boxig modell så föreslår jag att du vänder blicken mot herravdelningen. Trots att det finns kavajer i en oversize passform på damsidan tycker jag nästan alltid att herrmodellerna är snäppet bättre.

 

HERRKAVAJ

Foto: Angelina Texier

Boots, boots, boots! Asos har i skrivande stund 990 modeller under kategorin “boots” och jag har tagit mig igenom alla. Det finns mycket bra, klassiska modeller som varar över tid. Men är du på jakt efter något mer statement? Då är det dessa cowboyboots i läder du ska klicka hem. De finns dessutom i en kortare modell som även den får tio poäng!

 

HÖGA BOOTS

 

 

Okej så vad finns mer i min garderob signerat ASOS? Jag har en ny blå kofta i kortare modell som jag matchar med alla mina högmidjade denim. Jag är inte så mycket för crop tops men det här är den perfekta längden för alla denim, men avgörande var nog ändå den babyblå färgen. Matchar gör jag helst med snake print. Just jackan på bilden kommer från STAND men självklart har jag nosat upp en liknande ormskinnsmönstrad rock till er. Men pass på, den säljer slut fort!

 

 

KOFTA

ORMSKINNSMÖNSTRAD TRENCHCOAT

RELATED
Reactions