Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-12-23

Jag provade det senaste i butik från & Other Stories – det här får du inte missa!

 

 

 

 

 

Tidigare i veckan smet jag förbi & Other Stories för att välja ut några favoriter att visa upp för er. Inte helt otippad fick jag med en hel del klänningar i listan, det är ju trots allt festsäsong. Men låt oss börja med den här skräddade kavajen i klassiskt mönster, en go to som passar i nästan varje garderob! Älskade dessutom den här timglassiluetten!

 

Rutig blazer

 

 

Puffärm, markerad midja & volang i en och samma klänning, ja tack! Matcha med höga boots och en stor blazer för en perfekt look till både vardags och fest!

 

Metallic klänning

 

Dags att byta ut den lilla svart till något mer säsongsanpassat? Då är det den här klänningen du borde spana efter. Jag kunde inte hitta den online men nu vet du vart du ska leta!

 

Gissa vad jag kommer bära på julafton?

 

Har du bokad en resa till värmen och behöver fylla på garderoben med den perfekta strand/lunch/shopping/kvällsklänningen är det här klänningen för dig!

 

Lila klänning

 

Om jag bara skulle välja ett plagg att bära resten av vintern? Den här jackan!!! Den sålde slut snabbt online och jag förstår varför, det var som att ha ett varmt och fluffigt täcke om sig. En riktigt bra statementjacka som skulle rädda mina i övrigt ganska tråkiga vinteroutfits.

RELATED
Reactions