Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Shoes

2020-02-13

5 sandaltrender som kommer vara överallt i vår

 

Tidsmässigt vet jag att vi är en bit från att stuva undan vinterkängorna och göra plats för öppna skor och nya sandaler, men i mitt huvud har jag redan börjat planerat skogarderoben för våren. Det finns ett par modeller som i alla fall jag kommer hålla lite extra koll efter, ingen dramatisk förändring från föregående år då vi ser vi en fortsättning på trender som fungerade för oss under hela våren och sommaren 2019. Japp jag pratar givetvis om “pappa”-sandaler, strappy klackar och flip-flops. 

 

Men om du känner för att uppdatera garderoben med något nytt inför sommaren finns det så klart något att fylla tomrummet med. Pastellfärger kommer vi se massvis av, likaså fyrkantigt formade sandaletter med remmar att knyta längst smalbenet. Jag har listat fem modeller som redan nu börjat fylla webbshopparna och som vi kommer få se mycket mer av under våren.  

 

 

FLIP-FLOPS

Pernille Teisbaek 

Flattered, 1 495 sek

Topshop, 36 pund

Totême, 3 200 sek

 

 

MULES 

Jeanette Madsen

Topshop, 65 pund

& Other Stories, 890 sek

Zara, 599 sek

Mango, 599 sek

 

 

DAD SANDALS

Camille Charriere

Arket, 690 sek

Cecilie Bahnsen, 460 euro

Zara, 349 sek

 

 

SANDALETTER

Annabel Rosendahl

Zara, 399 sek

Topshop, 39 pund

& Other Stories, 890 kr

 

 

BALLERINA

Hanna MW

Flattered, 1 795 sek

Topshop, 39 pund

Zara, 139 sek

 

 

 

 

RELATED
Reactions